Roller Blinds View Full Size

Roller Blinds

Là loại màn được cuốn vào thanh cuộn có thể kéo lên, thả xuống bằng tay hoặc gắn động cơ và điều khiển từ xa...

Là loại màn được cuốn vào thanh cuộn có thể kéo lên, thả xuống bằng tay hoặc gắn động cơ và điều khiển từ xa để điều chỉnh tầm nhìn và ánh sáng cho căn phòng . Khác với màn sáo ngang và màn là dọc thì màn cuốn được sử dung nhiều chất liệu hơn ( tre, tấm nhựa,vải, lưới…) Người ta có thể tạo những bức tranh, hoa văn, thư pháp …lên bộ màn cuốn để làm sống động thêm không gian của mình.
Với thiết kế đơn giản mang phong cách hiện đại, màn cuốn đang ngày càng được ưa chuộng đặc biệt cho các hội trường, văn phòng , phòng khách gia đình, thậm chí cho cả các phòng ngủ.
Màn cuốn TLC được nhập khẩu từ các nước Mỹ, Đài loan, Hàn quốc…

Roller Blinds

Brand New 2016 Roller Blind Collection

The smooth lines and superior finishing touches of our roller blinds lend themselves ideally to settings such as kitchens and bathrooms, or blackout in bedrooms or luxury in the lounge.

We've spent many years listening to our customers, understanding exactly which styles and colours they want to see as part of our collection.

With our LUXURY CURTAIN BRAND of over 100 roller blind fabrics we’re able to offer you the multitude of designs, colours, textures that you come to expect from Europe Blinds, along with specially treated fabrics and additional features including:

  • Child Safe cordless blinds
  • Adjustable rise speed
  • Adjustable stop position
  • Fabric covered valance to provide an elegant finish open or closed
  • Motorised blinds including remote, lithium batteries and charger